select
 

Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler

Hvis du fortsetter å klikke på dette nettstedet, godtar du at det brukes informasjonskapsler på dette nettstedet.

Dette nettstedet eies og drives av:

LINAK A/S
Konsernhovedkontor
Smedevænget 8, Guderup
DK-6430 Nordborg
Telefon: +45 73 15 15 15
Faks: +45 74 45 80 48
E-post: Klik her
Internett: www.linak.com
Momsnr.: DK66365328

Hvordan bruker LINAK informasjonskapsler?

LINAK bruker såkalte “informasjonskapsler”, som er små tekstfiler sendt fra LINAKs server til brukerens nettleser. Vanligvis sendes tekstfilene automatisk tilbake til LINAK med informasjon om:

  • nettsidene du ser på og tidspunktet når du er der
  • den typen nettleser du bruker
  • den typen operativsystem du bruker
  • IP-adressen din
  • brukernavnet ditt, hvis noe

Informasjonen brukes i forbindelse med driften av nettstedet og til statistiske formål. Den brukes også til å forbedre nettstedets design og funksjonalitet.

Vi bruker langtidsbaserte informasjonskapsler (for å huske deg eller dine preferanser), kortidsbaserte informasjonskapsler eller øktbaserte kapsler som “utløper” når du lukker nettleservinduet.

Du finner informasjon om våre generelle retningslinjer for personvern her.

Den type informasjonskapsler som brukes av LINAK og våre samarbeidspartnere er følgende:

Informasjonskapsler for å drive og optimalisere nettstedet

Informasjonskapslene brukes for å drive nettstedet. LINAK kan bruke informasjonskapsler for å hjelpe oss å huske deg når du besøker nettstedet igjen, og for å merke hvilken side eller sider du ser på og ev. Spesifikke preferanser som du kan ha valgt. Slik informasjon kan brukes til å personliggjøre innholdet som vises til deg, eller til å hindre enkelte funksjoner, for eksempel at informasjonsvinduer spretter opp og vises to ganger.

Vi bruker tredjeparts informasjonskapsler (sendt fra Google Analytics) for å samle og lagre anonym statistikk om surfemønstre eller atferd på nettstedet. Disse dataene samles sammen med data fra andre besøkende og utgjør en felles analyserapport. Disse dataene kan ikke identifiseres mot noen person og bliver bare brukt til rapporter/statistikk. Du kan avvise informasjonskapsler fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Markedsføring – nettsidesporing

Vi bruker informasjonskapsler fra ulike verktøy for å spore brukere som besøker våre nettsider. Slike informasjonskapsler kan brukes til å bygge profiler som viser søk foretatt av hver bruker og de nettstedene de har besøkt. Informasjonskapslene kan lagre data som identifiserer hver bruker, eller som inneholder spesifikk informasjon om brukeren. Anonyme data kan deles med en tredjepart.

Vi bruker mange verktøy for sosiale medier, både for tredjeparter og skreddersydde, for å øke samhandlingen fra de besøkende (f.eks. “Like”, “Share” eller “Tweet”) på nettstedet vårt. Hvis du allerede bruker disse plattformene, kan informasjonskapslene deres settes via nettstedet vårt og koples til din konto hos den leverandøren. Dataene kan så brukes av dem til å skreddersy enkelte annonser eller funksjoner på deres nettsted(er) basert på din bruk av deres tjenester fra dette nettstedet.

Hvordan du kan avvise eller slette informasjonskapsler

Nettleseren din kan stilles inn til å akseptere alle informasjonskapsler, til å varsles når en informasjonskapsel plasseres eller til å avvise alle informasjonskapsler. Hvis du avviser alle informasjonskapsler, kan det hende du ikke får tilgang til alle deler av nettstedet.

Aksepterte informasjonskapsler kan bli slettet. Hvis du bruker en PC med en ny nettleser, kan du avvise alle informasjonskapsler ved å bruke hurtigtastene CTRL + SHIFT + DELETE.

Hvis denne løsningen ikke virker, kan du finne mer informasjon om den nettleseren du bruker, via følgende lenker: